FAQs - good to know

honden


Goed opgevoede honden en verantwoordingsbewuste baasjes zijn op Camping Wesertal van harte welkom.
We willen een schone camping, want hier is de slaapkamer, de keuken, de woonkamer, de speelkamer voor onze gasten. Dat is de reden waarom we ondertussen heel streng zijn met onze hondenregels:
Honden mogen uitsluitend buiten het campingterrein uitgelaten worden. ook onze tentweide en het tentbos zijn geen honden-toilet.
Honden moeten overal en altijd op het camping terrein aan een fysieke riem aangelijnd blijven.
In het hoofdseizoen (lange weekenden, juli en augustus) accepteren wij geen reserveringen voor tenten met honden in het bos en op de tentweide. Honden (max. 2) zijn op elk moment toegestaan voor de andere velden. ... en niet vergeet: na een lange rit hier - eerst uitlaten eerst uitlaten en daarna campen...
wagen


Op Camping Wesertal moet zo min mogelijk verkeer zijn. Een deel van de camping: de tentweide en het bos zijn autovrij.
Als je daar kampeert of een Pipowagen hebt gehuurd, laat de auto dan op de parkeerplaats voor de camping staan en vervoer de bagage met de kruiwagen/trailer er met de hand.
Voor kampeerders op de andere platsen geldt: een auto per standplaats kan naar het plein worden gereden en daar parkeren. Elke andere auto blijft buiten.
Geen verkeer tussen 22.00 uur 's avonds en 8.00 uur' s morgens. Als je later komt of vertrekken vroeg, laat de auto dan buiten op de parkeerplaats staan.
reservatie


We zijn blij als we van tevoren weten wie ons bezoekt! Dat is waarom we het leuk vinden wanneer onze gasten zichzelf buiten het laagseizoen aankondigen met een e-mail: wanneer je komt, naar hoeveel mensen je komt en hoe lang je wilt blijven ... Dat zou een niet-bindende reservering zijn die op elk moment en zonder kosten kan worden geannuleerd. voor het hoogseizoen: tijdens de lange weekenden (Hemelvaart, Pinksteren, Corpus Christi ....) en voor de maanden juli en augustus accepteren we alleen een bindende reservering. voor een bindende reservering hebben we de volgende informatie per e-mail nodig:
- aankomstdatum, vertrekdatum
- hoeveel mensen / kinderen komen eraan? hond ?
- wat neem je mee: caravan, stacaravan, tent, paviljoen ... (hoeveel, welke afmetingen?)
- heb je elektriciteit nodig?
- adres
De reservering is alleen bindend als we een bevestiging per e-mail hebben verzonden. Onze annuleringsvoorwaarden voor bindende reserveringen in het hoogseizoen:
- Als u annuleert later dan 10 dagen voor aankomst of als je niet verschijnt, betaalt u 10 € per persoon
- Als u eerder vertrekt dan geboekt, betaalt u voor de duur van het feitelijke verblijf plus nog een dag Voor de huurwoningen (stacaravan, pipowagen, trekkershut) gelden andere regels.
bezoekers


Wij zijn een klein bedrijf voor overnachtingen en willen het aantal bezoekers en vreemden beperkt houden, zodat onze gasten hier ongestoord hun tijd kunnen doorbrengen.Wie ontvangt gasten, aanmelden dit bij de receptie - voor elke bezoeker € 3 te betalen. De bezoekers kunnen slechts in de tijd van 10 tot 20 uur op de terrein. Je parkeert altijd op de parkeerplaats buiten de camping. Wanneer we zijn geboekt, vragen we je om geen bezoekers uit te nodigen. Als u alleen de camping wilt bezoeken, ga dan niet zonder onze voorafgaande toestemming. geïnteresseerde mensen nemen eerst contact op met de receptie. als de tijd het toelaat, begeleiden we je door de camping.
check in check out aankomst-vertrek


Aankomst is mogelijk van 15 - 20u (doordeweekse dagen in het laagseizoen zijn er afwijkingen)
Wie arriveert, meldt zich aan bij de receptie.
Zonder overeenkomst met ons, gaat niemand naar het plein of zet de tent op.
kom later dan 20u: dit kan bij ons geregeld worden, zodat we er ook zijn.
vanaf 22u is autorijden op de plaats meestal niet meer mogelijk.
Vanaf 22 uur kan er meestal geen tent worden opgezet in het bos. aankomen vóór 15.00 uur - kost 7.50 €
dit is alleen mogelijk na overleg met ons en is afhankelijk van de beschikbaarheid van zitplaatsen. Vroegste aankomstmogelijkheid is vanaf 10.00 uur. vertrek is mogelijk van 8 - 12 uur
Als je eerder wilt vertrekken, moet je de auto 's nachts op de parkeerplaats achterlaten
Als u later wilt vertrekken, neem dan contact met ons op - het hangt af van de beschikbaarheid van zitplaatsen.
Als dit mogelijk is, is een langer verblijf (tot 17 uur) mogelijk tegen een vergoeding van € 7,50. Wie pas daarna vertrekt, betaalt een hele dag.
bus train taxi


Bus 724 Eupen - Camping Wesertal (Arret Doum) Fahrplan timetabel horaire dienstregeling Bus 14 Aachen - Eupen Fahrplan timetabel horaire dienstregeling Bus 385 Eupen - Ternell - Monschau Fahrplan timetable horaire dienstregeling Bus 394 Eupen - Barraque Michel - St. Vith Fahrplan timetable horaire dienstregeling Zug trains trein to Eupen or Welkenraedt or Dolhain-Gileppe infos timetable belgianrail taxi Klinkenberg tel. 0032 (0)87 301736

Rue de l'Invasion 68     B - 4837 Baelen-Membach  

Tel. +32 (0)87- 301736  Email: mail@camping-wesertal.com